Plaatwerk

In deze speciaal voor plaatwerk uitgeruste afdeling verwerken wij vlakke platen van RVS, staal en aluminium tot complete producten. Deze afdeling staat tussen alles in; hier maken we bijvoorbeeld halffabricaten voor de constructie-afdeling en voor de machinebouw.

Oog voor detail

Fabricage van een enkel stuk of van kleine series? Met behulp van specifieke machines geven onze vakkundige medewerkers de beste zorg aan elk product, met daarbij de juiste afwerking. Marco Metaal voert alle voorkomende plaatbewerkingen uit zoals snijden, knippen en zetten. Met als resultaat precies dát wat u als klant wenst: gesneden onderdelen, bakken, (bescherm-)kappen, machineonderdelen, nagenoeg alles is mogelijk. 

Op voorraad

Wij hebben een ruime voorraad platen in staal, roestvaststaal en aluminium beschikbaar. In elke gewenste dikte. Zo kunnen we indien nodig extra snel invulling geven aan uw vraag. Is dat wat u nodig heeft even niet voor handen? We kunnen het materiaal binnen 24 uur leveren.

Projecten

Kijk ter inspiratie ook eens bij onze gerealiseerde projecten. Wij adviseren u natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.