Over ons

Marco Metaal is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van RVS, aluminium en staal. We zijn een jong en innovatief metaalbedrijf en leveren klantspecifieke onderdelen, halffabricaten en totaalprojecten. Op één adres kunt u terecht voor al uw metaalbewerkingen. Voor welke branche dan ook. Zo eenvoudig is dat.

Grip van begin tot eind

We realiseren voor opdrachtgevers in bijvoorbeeld de civiele techniek, offshore, utiliteitsbouw, voedingsindustrie, interieurbouw en landbouw. De communicatielijnen zijn kort bij ons, want we nemen onze opdrachtgevers graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Ze kunnen bij ons terecht voor ontwerp, engineering, productie, fabricage, maar ook voor transport, montage en onderhoud. We voeren een project volledig uit in eigen beheer, waardoor we de kwaliteit, veiligheid en planning volledig in de hand kunnen houden.

Elke werk krijgt vanzelfsprekend optimale aandacht van onze medewerkers. We maken vooraf 3D-modellen met HiCAD voor de snij- en productietekeningen gemaakt. Hiermee kunnen opdrachtgevers in detail zien hoe het werk uitgevoerd gaat worden en kunnen wij snel en foutloos produceren. Met ons machinepark kunnen de ervaren medewerkers de meest voorkomende verwerkingen en bewerkingen realiseren.

Gegarandeerde kwaliteit

Om de hoge service en kwaliteit te kunnen waarborgen zijn onze werkzaamheden gesplitst in drie afdelingen. Eén afdeling voor het bewerken van plaatwerk, één voor roestvaststaal en alumimium, en één voor alle voorkomende werken in staal. Want elk materiaal en productieproces vereist haar eigen vakkennis. Waar het nodig is werken deze afdelingen samen en bundelen zij hun krachten voor het beste resultaat.